TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2124 %-0,08
EUR 34,6408 %-0,03
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2563 %-0,08
Logo
Anasayfa Temettü Hisseleri BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME Bugün Temettü Verecek

BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME Bugün Temettü Verecek

2023 yılı için son 3 işlem günü kalan Borsa İstanbul da, şirketlerin kar payı ödemeleri de tüm hızıyla devam ediyor. BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME bugün temettü verecek.

Yayınlanma:
BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME Bugün Temettü Verecek

27 Aralık Çarşamba günü itibariyle temettü verecek dört hisse ve şirket bulunuyor. Yılın kendi adlarına son kar payı ödemelerini yapacak olan şirketler, paydaşlarının hesabına bugün ödemelerini gerçekleştirecek ancak T+2 kuralı nedeniyle ödemelerin Cuma günü yatırımcıların hesaplarına geçmesi bekleniyor. BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME bugün temettü için yatırımcı başına ne kadar ödeme yapacak inceleyelim…

BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME Bugün Temettü Verecek – 27 Aralık

Geçtiğimiz yıl elde ettiği karlardan bu yıl yatırımcılarına temettü ödemesi yapacak şirketler arasında yer alan BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME yıl bitmeden paydaşlarının ödemelerini hesaplarına geçmiş olacak. İşte söz konusu temettü tutarları:

Bursa Çimento Kar Payı Ödemesi BUCIM Hisse Başına Ne Kadar?

Pay başına 0,045 TL net temettü ödemesi yapacak olan Bursa Çimento hissesi BUCIM’dan 100 lotu olan 4,5 TL kar payı alacak. 10 bin lot BUCIM hissesi olan için bu tutar 450 TL olacak.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kar Payı Ödemesi PSGYO Lotu İçin Kaç TL?

Pasifik GYO hissesi PSGYO pay başına 0,0304887 TL net temettü ödemesi gerçekleştirecek. 100 lot PSGYO hissesi olan yatırımcı net 3 TL, 10 bin lot PSGYO payı olan yatırımcı ise net 300 TL kar payı alacak.

Elite Naturel Gıda Kar Payı Ödemesi ELITE Hisse Başına Kaç Lira Olacak?

Elite Naturel Gıda A.Ş, paylarına sahip olan yatırımcılar için hisse başına 0,2083332 TL net temettü ödemesi gerçekleştirecek. 100 lot ELITE hissesi olan yatırımcı 20,8 TL kar payı alacakken, 10 bin lot ELITE payını elinde bulunduran yatırımcının alacağı tutar 2 bin 80 TL olacak.

BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME Bugün Kar Payı Verecek

BUCIM, PSGYO, ELITE ve SONME Bugün Kar Payı Verecek

Sönmez Filament Kar Payı Ödemesi SONME Hisse Başına Ne Kadar?

SONME payı başına 0,0729729 TL net temettü ödemesi 2023 yılı sona ermeden gerçekleştirilecek. Sönmez Filament, 100 lot SONME hissesi olan yatırımcıya 7,2 TL ve 10 bin lot SONME payı olan kişiye de 720 TL kar payı ödeyecek.

Yukarıda yer verilen bütün tutarlar, stopajı ödenmiş net meblağlardır. Şirketlerin tayin ettiği kar payı üzerinden yüzde 10 oranında stopaj kesilerek paydaşlara hak edişleri yatırılmaktadır. Yatırımcıların ekstra bir vergi ödemeleri gerekmemektedir.

KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz