TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1924 %-0,01
EUR 34,9823 %-0,06
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9193 %0,06
Logo
Anasayfa Hisseler (Global Tower) Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.

(Global Tower) Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. (Global Tower) Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.

BIST Kodu: KULE   ((Global Tower) Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.)
Halka Arz Tarihi:
Pay:
Dağıtım Yöntemi:
Halka Arz Fiyat Aralığı:
Halka Arz Durumu: Hazırlanıyor
Fiili Dolaşımdaki Pay:
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı:
BIST İlk İşlem Tarihi:
Aracı K. :
Pazar:

Özet Bilgiler

    Şirket Hakkında

    (Global Tower) Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.

    2006 yılında %100 Turkcell iştiraki olarak kurulan Global Tower, Türkiye’nin ilk bağımsız kule şirketidir. 2006 yılında sektöre kule hizmetleri sunarak giren Global Tower bugün, GSM ve sabit hat operatörleri, TV ve radyo kanalları, servis sağlayıcılar gibi müşterilerinin saha ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Portföyündeki servis noktalarının bir kısmı kuleli olup diğerleri bina üstü veya bina içi sistemlerdir. Bu sahalara ek olarak mobil kuleyle de hizmet sunmaktadır.

    Global Tower iş ortaklarıyla birlikte müşterilerine hızlı ve kaliteli çözümler sağlamaktadır. Türkiye’de yapılandırılan farklı bölgelerde, çözüm ortakları ile kiralama ve bakım süreçleri yönetilmektedir. Bu yapı sayesinde çözüm ortaklarının en uzak mesafedeki sahayla arasında 90 km’den daha az bir mesafe bulunmaktadır.

    Çorlu ve Ankara’daki Uydu Yer İstasyonları üzerinden müşterilerine uçtan uca kapalı devre uydu hizmeti sağlanmaktadır. 2000’in üzerinde müşteri lokasyonunda sistem birincil hat ve yedekleme için kullanılmakta olup, Turkcell Grup firmalarına, kamu ve kurumsal müşterilere uydu hizmeti sunulmaktadır.

    Şehir : İstanbul