TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1924 %-0,01
EUR 34,9823 %-0,06
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9193 %0,06
Logo
Anasayfa Hisseler Kıraç Galvaniz San. ve Tic. A.Ş.

Kıraç Galvaniz San. ve Tic. A.Ş. Kıraç Galvaniz San. ve Tic. A.Ş.

BIST Kodu: TCKRC   (Kıraç Galvaniz San. ve Tic. A.Ş.)
Halka Arz Tarihi: Hazırlanıyor...
Pay: 28,500,000 Lot
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım
Halka Arz Fiyat Aralığı: Hazırlanıyor...
Halka Arz Durumu: Hazırlanıyor
Fiili Dolaşımdaki Pay:
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı:
BIST İlk İşlem Tarihi:
Aracı K. : Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Pazar:

Özet Bilgiler

  • Halka Arz Şekli

    - Sermaye Artırımı : 28.500.000 Lot
    * Taslak İzahname, Sayfa 1.

  • Fonun Kullanım Yeri

    - %15 İşletme sermayesi.
    - %14 Makine yatırımı.
    - %56 Fabrika binası yatırımı.
    - %15 İhraca yönelik faaliyetlerin artırılması.
    * Taslak İzahname, Sayfa 163.

  • Dağıtılacak Pay Miktarı (Olası)

    - İlerleyen aşamalarda güncellenecektir.

  • Finansal Tablo
    2022 2021 2020
    - Hasılat 405,7 Milyon TL 129 Milyon TL 119,3 Milyon TL
    - Brüt Kar 117,3 Milyon TL 28,9 Milyon TL 22 Milyon TL
    * Taslak İzahname, Sayfa 108.

  • Satmama Taahhüdü

    - 1 Yıl, İhraççı.
    - 1 Yıl, Ortaklar.
    * Taslak İzahname, Sayfa 160.

  • Fiyat İstikrarı

    - 30 gün. * Brüt halka arz gelirinin %20'si.
    * Taslak İzahname, Sayfa 160.

  • Halka Açıklık

    - %36,31.
    * Taslak İzahname, Sayfa 150.

  • *** T1-T2 Uygun.

Şirket Hakkında

Kıraç Galvaniz San. ve Tic. A.Ş.

Kıraç Galvaniz, 2006 yılında Kıraç Group bünyesinde, sıcak daldırma galvanizleme hizmeti vermek amacıyla Türk sanayinin gelişen merkezi Bursa’da kurulmuştur. Kurulduğu yıldan bu yana Bursa bölgesindeki tek sıcak daldırma galvanizleme tesisi olma özelliğini taşıyan şirket, 2010 yılında faaliyet alanını genişleterek çelik otokorkuluk sistemleri imalatı ve montajına başlamış, ülkenin sayılı otokorkuluk tedarikçisi firmalarından biri olmuştur. ARGE’ye verdiği önem, piyasanın ihtiyaç duyduğu ürünleri analiz kabiliyeti ile dinamik, genç ve alanında uzman ekibi ile sektörde kısa sürede saygın bir konuma sahip olmuştur.

Kıraç Galvaniz, ana faaliyetleri olan çelik otorkorkuluk imalatı ve sıcak daldırma galvanizlemenin yanı sıra motosiklet koruyucu bariyer, ses ve gürültü bariyerleri, solar enerji sistemleri konstrüksiyonu imalat/montajı, çarpışma yastığı, trafik işaret ve levhaları, yaya korkuluğu satışı/montajı alanında da hizmet vermektedir.

Kıraç Galvaniz, Türkiye’de otokorkuluk sistemlerine ait CE belgesi kullanımı zorunluluğu getirilmesine istinaden ilk adımı atmış ve ilk çarpışma testini yaptırarak sektördeki diğer firmalara da örnek teşkil etmiştir. Ürün gamında bulunan tüm çelik otokorkuluk sistemleri EN 1317-1 ve EN 1317-2 Avrupa Standartlarına uygun çarpışma testlerine tabi tutulmuş ve CE belgeleri alınmıştır. Firmanın tüm ürünleri ve sıcak daldırma galvanizleme hizmeti “TCK” markası ile güvence altına alınmıştır. Türkiye’de yol güvenliği bilincinin artırılması, dünya standartlarında ulaşım koşullarının ülkemizde de uygulanmasını sağlamak amacıyla 2014 yılında kurulan Çelik Otokorkuluk ve Yol Güvenlik Sistemleri Derneği’nin (TOD) lider firmalarından biridir. Ayrıca üyesi olduğu Avrupa Yol Federasyonu (ERF) ve Uluslararası Yol Federasyonu’nun (IRF) yol güvenliği alanındaki faaliyetlerini takip etmekte ve desteklemektedir.

Toplam 10000 m2’lik iki tesiste üretim faaliyetlerine devam eden yapan Kıraç Galvaniz, aylık 6000 ton metal imalat ve 3000 ton galvanizleme kapasite ile sektör ihtiyaçlarını kolaylıkla sağlamaktadır. Geniş, ileri teknoloji özelliklerine sahip modern makine parkı ile hem yurtiçi hem de yurt dışında etkinliği, hızı, çevreciliği ve kalitesi ile tercih edilen bir firma haline gelmiş bulunmaktadır. Yaklaşık 130 kişilik kalifiye ve kendini başarmaya adamış ekibi ile tüm ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam etmektedir. Sahip olduğu bilgi ve beceri sayesinde ürün ve hizmet sağlanmanın her aşamasında verdiği teknik destek ile müşterileriyle uzun soluklu iş birlikleri sağlamayı hedef edinmiştir. Değişmez prensibi daima iyileşme ve gelişme olan Kıraç Galvaniz, sektördeki lider konumu, eğitimli idari-teknik kadrosu, güçlü makina-ekipman parkı ve finansman temin kabiliyetlerine paralel olarak ürün ve hizmetlerini Avrupa ve Asya ülkelerinde tanınan bir firma haline gelmiştir. Yurt içi referans proje portföyü 750 milyon TL olan bir şirket olarak, dünya çapındaki iş ortaklığı hacmini genişletme yönünde önemli adımlar atmaya devam etmektedir.

Şehir : Bursa Kuruluş Tarihi : 23.05.2006