TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1936 %-0,01
EUR 34,9560 %-0,11
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9119 %0,06
Logo
Anasayfa Hisseler Mega Teks Tekstil Ürünleri İmalat San. ve Tic. A.Ş.

Mega Teks Tekstil Ürünleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. Mega Teks Tekstil Ürünleri İmalat San. ve Tic. A.Ş.

BIST Kodu:    (Mega Teks Tekstil Ürünleri İmalat San. ve Tic. A.Ş.)
Halka Arz Tarihi: Hazırlanıyor...
Pay: 20,000,000 Lot
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım **
Halka Arz Fiyat Aralığı: Hazırlanıyor...
Halka Arz Durumu: Hazırlanıyor
Fiili Dolaşımdaki Pay:
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı:
BIST İlk İşlem Tarihi:
Aracı K. : İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Pazar: Ana Pazar

Özet Bilgiler

    Şirket Hakkında

    Mega Teks Tekstil Ürünleri İmalat San. ve Tic. A.Ş.

    İstanbul’da 1994 yılında üretim faaliyetlerine başlayan Mega-Teks, 2015 Yılında Zonguldak’da ikinci üretim tesisini kurarak pazarda önemli bir oyuncu haline gelmeyi başarmıştır.

    2018 yılı sonrasında iç pazarın yanı sıra yurt dışından gelen taleplerle birlikte büyümesini sürdüren Mega-Teks 2020 yılının Mayıs Ayında Batman’da üçüncü üretim tesisini kurmuştur.

    Mega-Teks, bugün İstanbul, Zonguldak ve Batman olmak üzere 3 ayrı şehirde Türkiye’nin en büyük kapasitesine sahip erkek iç giyim üretim tesisidir. Erkek iç giyim üretiminde uzmanlaşan firma, Ulusal ve Uluslararası Markalarla tedarik işbirliği sağlamaktadır.

    Uluslararası Kalite sertifikaları’na sahip üretim tesisleri, Uluslararası Markalarla işbirliğini 2018 yılı itibariyle hızlandırmış, 2020 sonu itibariyle toplam ciro içerisindeki ihracatın payını %60 seviyesine ulaşmıştır. Tedarik Zincir Yönetiminde (SCM), sürekli akış modeliyle faaliyetlerine devam eden Mega-Teks teknoloji ve ileri seviye ERP alt yapısıyla uçtan uca Tedarik Zinciri Yötenetimi ile çalışmaktadır.

    Online Perakende fitenon.com
    Fitenon, sürdürülebilir ve rahat giyime yönelik artan tüketici eğilimleri bağlamında basic giyim olarak Avrupa’nın ve Türkiye’nin önde gelen markası olma hedefiyle devam etmektedir. Fitenon erişilebilir fiyatlarla, yüksek kaliteli fonksiyonel giyim ürünleri yelpazesi sunmaktadır. Faaliyetlerine Türkiye, Almanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Macaristan ve Slovakya’da göstermektedir. Ekibi, güçlü bir girişimci zihniyete sahiptir ve ürün ve yaratıcı tasarım, pazarlama ve satış, tedarik zinciri ve mükemmel müşteri hizmetleri alanlarında uzmanlaşmış üst düzey profesyonelden oluşmaktadır.

    Şehir : İstanbul Kuruluş Tarihi : 18.03.1997