TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2057 %0,05
EUR 35,0034 %0,24
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,5931 %0,25
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri NETAŞ Turkcell’den Modem Siparişi Aldı

NETAŞ Turkcell’den Modem Siparişi Aldı

Borsa İstanbul'da yükseliş trendi devam ederken, Netaş Telekomünikasyon A.Ş. (NETAS), Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.’den aldığı ZTE HGW Modem siparişiyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildiri paylaştı.

Yayınlanma:
NETAŞ Turkcell’den Modem Siparişi Aldı

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi yükseliş trendini sürdürürken, Netaş Telekomünikasyon A.Ş. (NETAS), bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.’den alınan ZTE HGW Modem Siparişi ile ilgili bir bildiri paylaştı.

KAP bildirisinde, Netaş’ın Turkcell’in bağlı ortaklığı olan Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.’den, ZTE WiFi 6 Home Gateway Modem ürün projesi kapsamında sipariş aldığı belirtildi.

Söz konusu siparişin toplam tutarının 5 milyon 24 bin Çin yuanı olduğu vurgulandı.

netas-turkcellden-modem-siparisi-aldi

NETAŞ yıllık bazda yüzde 160,35 kazanç sağladı

NETAS hisseleri, yatırımcısına yıllık bazda yüzde 160,35 oranında kazanç sağladı ve bugün TSİ 14.44 itibarıyla yüzde 2,52 artışla 67,1 lira seviyesine yükseldi.

Dünkü KAP açıklamasında Türk Telekomünikasyon’dan alınan yaklaşık 7 milyon dolarlık siparişin ardından NETAS hisseleri aylık bazda yüzde 42,6, haftalık bazda ise yüzde 3,74 oranında değer kazandı.

Bir yıllık süreçte NETAS hisseleri, en yüksek 68,65 liraya kadar yükselirken, en düşük seviye ise aynı dönemde 19,90 lira olarak kaydedildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz