TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1986 %0,00
EUR 34,9993 %0,01
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,8950 %0,01
Logo
Anasayfa Ekonomi Yeni Yılda Geçiş Ücretlerine Zam Geldi

Yeni Yılda Geçiş Ücretlerine Zam Geldi

2024 yılı ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü, kamuya ait otoyol ve köprülere yüzde 76, Yap-İşlet-Devret projeleri kapsamındaki tesislere ise yüzde 50 oranında zam yapıldığını açıkladı.

Yayınlanma:
Yeni Yılda Geçiş Ücretlerine Zam Geldi

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü, kamuya ait otoyol ve köprülere büyük oranda zam yapıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, 2024 yılı itibarıyla otoyol ve köprülere yüzde 76, Yap-İşlet-Devret projeleri kapsamında özel şirketler tarafından işletilen tesislere ise yüzde 50 oranında zam uygulandı.

yeni-yilda-gecis-ucretlerine-zam-geldi

Geçiş ücretlerine yüzde 76 zam geldi

KGM’nin resmi açıklamasına göre, geçiş ücretleri 1 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olacak şekilde güncellendi.

2022 yılında Üretici Fiyat Endeksi’nde yaşanan yüzde 97,72’lik artışa rağmen geçiş ücretlerinde düzenleme yapılmamıştı.

Yapılan bu zamla birlikte otomobil geçiş ücretleri 9,00 TL ile 84,00 TL arasında değişiklik gösterirken, Boğaz köprüleri tek yön otomobil geçiş ücreti 15,00 TL olarak belirlendi.

Yap-İşlet-Devret projelerine ait köprülerin otomobil için geçiş ücretleri ise şu şekilde: Osmangazi Köprüsü 290 TL, 1915 Çanakkale Köprüsü 295 TL, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ise 35 TL olarak belirlendi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz