TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2340 %0,00
EUR 34,8018 %0,43
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3580 %0,18
Logo
Anasayfa Halka Arz Borsa İstanbul Çalkantılı Halka Arz Dönemi Geçiriyor

Borsa İstanbul Çalkantılı Halka Arz Dönemi Geçiriyor

2023'te Borsa İstanbul'u saran çılgın halka arz dalgası, yatırımcıları tatmin etmekte zorlanıyor. Sur Tatil Evleri, Kuzey Boru ve Mega Metal'in aynı anda işlem görmeye başlaması, beklenenin aksine tavan gitmedi.

Yayınlanma:
Borsa İstanbul Çalkantılı Halka Arz Dönemi Geçiriyor

2023 yılı, Borsa İstanbul’u halka arz dalgasıyla sarsarken, beklenenin ötesinde bir tablo ortaya çıkıyor.

Sur Tatil Evleri, Kuzey Boru ve Mega Metal, aynı anda talep toplayarak işlem görmeye başladı; ancak beklentilerin altında performans sergiledi. Özellikle, Kuzey Boru’nun sıyrılıp yüzde 20’den fazla kazanç elde etmesi dikkat çekiyor.

borsa-istanbul-calkantili-halka-arz-donemi-geciriyor

SURGY KBORU ve MEGMT beklentinin altında performans gösterdi

Kuzey Boru, halka arz fiyatının üzerine çıkarak yatırımcısına umut verirken, Sur Tatil Evleri zorlu bir süreçten geçiyor.

SURGY kodlu hisseler, ilk günden tavan yapamayarak, 2. işlem gününde sert bir düşüş yaşayarak devre kesiciye girdi. Ayrıca, hisseler halka arz fiyatının altında işlem görüyor, bu da yatırımcıları endişelendiriyor.

Kuzey Boru, gün içindeki tavanı bozsa da hala değerli kalmaya devam ediyor. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, şirketin yeni iş ilişkisiyle HDPE100 altyapı boru satışı konusunda KDV hariç 55.429.425,93 TL değerinde sözleşme imzaladığı belirtiliyor.

Bu iş ilişkisinin şirket cirosuna olumlu katkı sağlaması beklenirken, hisseler yine de yüksek talep ve ilgiyle karşılanıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz